Kum-nye Tantra Massages en sessies

De tantra massage die ik geef wordt gegeven vanuit intimiteit zonder seksualiteit en vanuit de levensenergie prana ( energie van balans).
Ook ervaar je hoe deze energie zich gedraagt in jouw lichaam en zich gedraagt in Verbinding met de ander vanuit rust.

Deze verbinding ontstaat vanuit vertrouwen, overgave, gelijkwaardigheid en doelloosheid. Er kan een sterk hartscontact met elkaar ontstaan waar het ego zich minimaal laat zien en hierin ervaar je het gegeven wat balans nu precies is, wat ontstaat in jou.

Tijdens de massage kun je kiezen voor een lichte vorm van yoga namelijk de vedische yoga die meer trillend/wiegend en pulserend gegeven wordt.

Zo nu en dan is het mogelijk dat ik ook lichte duo yoga toepas en is geheel afhankelijk van hoe de massage verloopt.
Wil je echt geen yoga kun je dit vooraf aan de sessie aangeven.
De manier waarop ik masseer wordt meestal als krachtig en afwisselend zacht omschreven, en ervaren mensen een fijne verbinding vanuit rust met mij.

De tantra massage die ik geef is niet altijd een massage waarbij je alleen maar fijne gevoelens ervaart, ook al zijn deze zeker ook aanwezig. Je komt voor een massage waarbij je in contact bent met elkaar en net zoals in het dagelijkse leven kan dat dan toch gevoelens of gedachten oproepen.

De massage is wel anders dan een sessie en ligt veel meer op het ontspannende aspect.

Kum-nye Tantra Sessie

Tijdens een tantra sessie gaan we samen kijken naar wat balans is en wat voor de onbalans zorgt in jouw leven. Of kan de sessie meer ontspannen zijn als je hiervoor kiest, en kun je dit aangeven in het voorgesprek. Ook nodig ik de energie prana uit in het lichaam om de grootste energie aanwezig op dat moment te worden, waardoor je een gevoel van balans kunt gaan ervaren. Ook in de sessie werk ik met vertrouwen, overgave, gelijkwaardigheid en doelloosheid om rust en balans te creëren, maar eventueel ook om met deze elementen een onderzoek naar balans en onbalans in gang te zetten.

Er kan een sterk hartscontact met elkaar ontstaan waar het ego zich minimaal laat zien en hierin ervaar je het gegeven wat prana ( energie van balans) is en doet in jou.

Door middel van de massage en de duo-yoga en spelelementen gaan we kijken naar wat op dit moment ervoor zorgt dat je evt. onbalans ervaart en kan ik je uitnodigen om in de duo meditatie de onbalans zo neutraal mogelijk te gaan observeren vanuit de energie prana. Het kan zijn dat ik niet alle technieken (behalve de massage) toepas omdat ik in een sessie aanvoel dat het niet nodig is of past.

Ook de sessie wordt gegeven vanuit intimiteit zonder seksualiteit. Ook bij de sessie ervaar je zeker ook fijne gevoelens, maar kan de nadruk dus meer op het ervaren liggen van wat bij jou voor de onbalans zorgt. ( als dat in het voorgesprek naar voren komt dat je daarmee aan de slag wilt). En zal ik verwijzen naar de Satipatthana Sutta en de Dharma-Lotus visie van waaruit ik werk.

Algemeen

De Tantra massage en sessie wordt naakt gegeven en ontvangen tenzij anders is afgesproken van te voren. (de tantra massage of sessie hoeft niet perse naakt te zijn, maar samen bloot zijn kan er wel voor zorgen dat men makkelijker in overgave komt omdat men niets te verbergen heeft en kleding is uiteindelijk een vorm van verbergen).

De Tantra massage of sessie is geen erotische massage en er worden geen yoni of lingam massages gegeven! No sex!

Tijdens de massage of sessie masseer ik het gehele lichaam behalve de geslachtsdelen (yoni en lingam), waarbij ik o.a. de huid, marmapunten, spieren, meridianen en energiebanen masseer.

Ik masseer met een massageolie waarin etherische oliën zijn verwerkt en de massage wordt op een dun matras op de grond gegeven. Na de massage is er een mogelijkheid om te douchen (alleen in Bergen op Zoom) of haal ik de olie met warme handdoeken van uw lichaam.

Prijzen

125 euro

voor 120 minuten (2 uur)

170 euro

voor 180 minuten (3 uur)

Back to top