Kum-nye Tantra duo-yoga

Bij de Kum Nye duo-yoga sessies begeleid ik je in verschillende duo yogahoudingen. Ook ervaar je wat duo-yoga in contact met elkaar kan betekenen vanuit vertrouwen, overgave, gelijkwaardigheid en doelloosheid.

In deze vorm van yoga kunnen we gaan onderzoeken wat yoga voor jou kan betekenen en kunnen we eventueel op zoek gaan naar hetgeen waarom je evt. onbalans ervaart in je dagelijkse leven. Dit geef je aan in het voorgesprek.

In deze sessies komt geen massage aan bod.

De yoga heeft verschillende oefeningen in zich zitten die op een bepaald thema zijn berust. De yoga nodigt je dan ook uit om te kijken naar deze thema’s (zoals bv. overgave of vertrouwen) en hoe jij reageert als er onbalans naar voren komt.

Tijdens de sessie nodig ik je uit om te gaan observeren in wat er op dat moment naar voren komt en laat de yoga je zien hoe jij reageert in het dagelijkse leven omdat deze thema’s ook voor komen in het dagelijkse leven.

Tijdens de sessie werk ik vanuit de Satipatthana Sutta en de Dharma-Lotus visie.

Voordelen van de Duoyoga:

 • Doordat ik je in de yogahoudingen begeleid, kom je beter in de houding en kan je de yogahouding beter uitvoeren.
 • Ik werk met verschillende thema’s zoals bijvoorbeeld overgave, vertrouwen, angst of onzekerheid.
 • De duo yoga kan zorgen voor een goede doorstroming van de energie Prana door het lichaam.
 • De yoga wordt specifiek op jouw lichaam toegepast, en ik begeleid je evt. thuis verder door je oefeningen mee te geven die je thuis verder kunt beoefenen.
 • De yoga nodigt je uit om jouw concentratie en neutraliteit te beoefenen en aan te scherpen. – De yoga nodigt je uit om bewust in het leven te staan.
 • De yoga nodigt je uit om tot een realistisch beeld van jouw lichaam, geest en emotie te komen en een realistische blik op het leven te houden.
 • De Metta-Ji is een wezenlijk onderdeel bij de Kum-Nye duo yoga (vertrouwen, overgave, gelijkwaardigheid en doelloosheid).
 • De duo-yoga mag naakt maar hoeft niet.
  Je mag dus gekleed of naakt in de sessies zijn.
  Ik ben dan ook aan de hand van waar jij voor kiest naakt of gekleed (gelijkwaardigheid).

Prijzen

115 euro

voor een sessie van 1,5 uur (90 minuten)

Back to top