Tantra experience

Lees dan even verder voor een ontspannen avondje uit en laat je meevoeren in dat wat de kum-nye tantra nog meer vanuit balans kan bieden.

Tantramassage voor koppels

Bij een tantramassage voor koppels is er de mogelijkheid om samen als stel of gelegenheidsstel een massage te boeken waarbij jullie beiden door mij (Kirsten) spelenderwijs begeleid worden in de tantra, om samen te ervaren wat rust en balans kan zijn. Een ontspannende ervaring waarin jullie als stel een avondje uit zijn, en waar plezier maken en liefdevol contact beleven centraal staan.

Deze massage kan ook een workshopachtig karakter hebben als jullie dat wensen, waarbij ik eventueel wat massage of duoyoga technieken kan uitleggen, die we dan ook met elkaar gaan beoefenen.

Vooraf aan de massage bespreken we de mogelijkheden en is er ruimte om vragen te stellen.

Zoals je op mijn website kunt lezen is er geen lingam- of yonimassage en werk ik niet naar orgasmes toe. Simpelweg omdat ik werk vanuit balans, wat inhoudt dat we met de prana energie werken in plaats van de seksuele energie.

Algemeen:De tantramassage voor koppels en de tantra experience voor koppels kunnen beide bloot of gekleed gegeven worden, dit kunnen jullie vooraf aan de massage aangeven. We geven geen yoni of lingam massage en er wordt niet naar een orgasme toegewerkt, geen seks!

Tantra experience voor koppels.

Ook is het mogelijk om een Tantra experience met mijn collega Ivar Mol en mij te boeken, waarbij jullie beiden tegelijkertijd een duo tantra massage kunnen ontvangen van ons.

We nemen jullie spelenderwijs mee in de tantrabeleving waar gezelligheid en over en weer contact maken, zonder diepgravende processen aan te raken, centraal staan.

Kortom, een fijne ervaring waarbij jullie als stel even een avondje uit zijn.


Tantramassage

voor koppels gegeven door Kirsten

€ 230

voor een sessie van 3 uur (180 minuten)


Tantra experience

voor koppels gegeven door Kirsten ism Ivar

€ 350

voor een sessie van 3 uur (180 minuten)

Back to top